Trio

Na het lezen van alle verhalen hier heb ik ook maar de stoute schoenen aangetrokken en wil ik een van mijn geile belevenissen op papier zetten. Het speelde zich iets meer dan een jaar geleden af in het brabantse dorp waar ik woon.
Het was zomer en ook ‘s avonds nog behoorlijk warm. Marc, een vriend van me, en ik waren op stap in de plaatselijke kroeg. Het was een behoorlijk gezellige avond met een hoop bekenden en het bier smaakte goed. Op een gegeven moment raakten we aan de praat met Janneke, een mooie meid uit het dorp met lang zwart haar, stevige borsten en altijd vrolijk en klaar met een gevatte opmerking. Het was nog niet zo lang uit met haar vriendje maar ze was zich met een aantal vriendinnen prima aan het vermaken en flink aan het drinken. Ze zag er erg mooi uit in haar rode jurkje waarin haar vormen goed uitkwamen. Ik wist echter ook dat ze niet uit was op mannelijke aandacht, ze had eigenlijk nooit one night stands en liet zich niet makkelijk verleiden, in mijn ogen was ze tot op dat moment altijd dat keurige meisje.
Het werd later en later en we vermaakten ons prima, tegen de tijd dat we De Koets uit kwamen rollen kwam Janneke erachter dat haar vriendinnen ondertussen al weg waren. Ik hoorde Marc vragen of ze nog even met ons mee ging wat drinken en tot mijn verbazing zei Janneke dat ze dat wel ok vond. Ze was enigszins aangeschoten en sprong bij marc achterop de fiets, ze moest zich stevig vasthouden maar viel niet.
Thuis bij Marc pakten we nog een biertje uit de koelkast en ploften met z’n drieën neer op de bank. Janneke zat tussen ons in en klaagde over de warmte. Marc maakte en opmerking dat ze dan maar haar jurkje moest uitrekken als ze het zo warm had. Janneke begon te lachen en antwoordde flirterig dat ze niet zo makkelijk uit de kleren was te krijgen. Ik nam nog een slok bier en voor ik het besefte vroeg haar hoe ze dan uit de kleren was te krijgen. Ze keek me even peinzend en met een vage glimlach aan, nam ook een slok bier en bleef me strak aankijken terwijl ze zei dat ze alleen mannen die goed konden zoenen uit de kleren ging. Ik slikte even ongemakkelijk terwijl ze me geamuseerd bleef aankijken en vroeg of ik goed kon zoenen. Even wist ik niet wat ik moest zeggen terwijl ik haar gebiologeerd aan keek. Onder invloed van de drank dacht ik niet langer na maar boog me naar haar toe en drukte mijn lippen op de hare. Ze had dit duidelijk niet verwacht maar na een korte aarzeling opende ze haar mond en gleed mijn tong naar binnen. Ik voelde haar tong wilde langs de mijne gaan en ondertussen haar warme lippen op de mijne. Janneke bleef me wild tongen en ik kon merken dat ze opgewonden werd. Ineens stopte ze en keek me even wellustig aan. “Hmm, zei Janneke, helemaal niet slecht”, ze draaide zich om naar Marc en vroeg of hij ook zo goed kon zoenen. Marc bedacht zich geen moment en al snel was ook hij wild aan het tongen met Janneke.

Terwijl ze nog met Marc zoende legde Janneke een hand op mijn been en de ander op Marc’s been. Marc liet ondertussen brutaal zijn hand over haar borsten glijden maar Janneke leek er alleen maar wilder door te tongen. Ik legde mijn hand op Janneke’s blote been en gleed hoger tot aan haar rokje. Janneke draaide zich weer naar mij toe en meteen zaten we weer wild te tongen ik merkte dat ze opgewonden werd en we wisten alle drie waar dit op uit zou draaien. Marc had ondertussen zijn hand nu van bovenaf in Janneke’s rokje laten glijden en streelde haar borsten. Ik zelf liet al zoenend mijn hand hoger glijden en gleed onder haar rokje. Janneke liet duidelijk merken dat ze geil was, mijn hand gleed verder onder haar rokje en gewillig opende ze haar benen. Wild kronkelde haar tong langs de mijne terwijl mijn vingertoppen nu langs haar slipje gleden. Al snel voelde ik een natte plek in haar slip waar ik met 2 vingers tegenaan duwde wat een zacht gekreun bij Janneke ontlokte. Marc zoende haar nu in haar nek en liet zijn hand nu ook langs haar blote been onder haar rokje glijden en begon deze wat omhoog te duwen. Ik liet eerst nog mijn vingers een paar keer over janneke’s slipje glijden en voelde deze alleen maar natter worden. Toen hielp ik Marc mee om haar rokje omhoog te duwen. Janneke stopte met zoenen en duwde haar kont wat omhoog zodat we haar rokje verder omhoog konden duwen, gewillig stak ze haar armen in de lucht toen we haar rokje over haar hoofd trokken. Daar zat ze dan in bh en slipje op de bank met een verhit gezicht naar ons te kijken. Wij trokken onze tshirts uit, meteen draaide Janneke zich weer naar Marc en begon hem weer te zoenen, ik zag Marc’s handen over haar blote benen, buik en bh glijden en besloot Janneke van haar bh te verlossen. Na wat gepruts met de sluiting lukte me dit eindelijk, zodra de bh op de grond lag lieten Marc en ik onze handen over Janneke’s stevige blote borsten glijden. We werden alle drie geiler en geiler.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *