Hete Kerst Avond

Waar wij stel,Hij33 jaar en Zij 23 jaar de laatste drie jaar een gewone en rustige Kerst avond hadden. Was dit keer anders. Normaal doen Kim en ik altijd lekker eten en dan een borrel en de kadoos open maken. Dat gebeurde ook dit jaar. De kadoos waren open en we dronken nog wat en Kim zei zullen we een drankje halen in de Kroeg. Tja waarom niet. Kim trok een leuk leger print rokje aan met een paar leuke kousen eronder en haar laarzen met een zwart shirt laag uitgesnede. Een push-up bh wat haar b-cup borsten een flinke lift geven. Haar blonde lange haren mooie en wat make-up op en daar gingen we. Het was gezellig en niet te druk in de kroeg. We kletste wat en er kwamen twee oudere mannen binnen. Dei kwamen vlakbij ons aan de bar staan. Al snel raakte we in gesprek met hun. Tom en Siem. Beide heren in de 50 jaar. Ze waren gezellig en we lachte veel en ik had al door dat ze kim een lekker ding vonden. De drank gleed lekker door en de tijd ook. De kroeg sloot om 3 uur ivm met Kerst de volgende dag. We stonden buiten en we lachte nog wat met Tom en Siem. Kim keek me aan en zei zullen we bij ons de laatste borrel nemen. Is goed zei ik.we wonen maar 3 min van de kroeg. We plofte op onze grote hoek bank neer. Biertje erbij en weer lachen. Kim had al aardig wat op en zei hoe zit het nu met sex op je 50ste. Tom lachte en zei goed hoor hij werkt nog prima. Kim lachte en Siem zei”geloof je ons niet”, Kim zei”Zal best maar dan met pil zeker. De heren keken naar mij en zeiden mogen e haar even lenen en laten zien wat we nog kunnen. Ik lachte en keek naar Kim die zo keek van wat. Ik riep toen zeg geen dingen die jij niet waar kunt maken. Kim lachte en zei ik ben zo klaar met die twee. Aangezien de spanning al een tijdje er hing voelde ik een geile gloed door me heen bij de gedachte dat deze twee oudere mannen mijn kleine blonde kanjer zouden pakken. Iets wat ik al heel lang geil vond alleen Kim wist het niet. Ik weet dat Kim met drank op extra ranzig is en extra geil. Ik ging goed zitten en pakte een sigaret en zei dat wil ik wel eens zien. Kim keek me aan met een paar geile pret ogen en zei ja gaat alleen kijken. ik lachte en zei ja ik wel. Kruip er maar eens tussen bluffer. Tom em Siem maakte ruimte en zeide kom maar eens hier lekker ding. Kim keek me aan en zei

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *